У збірній з фристайлу акробатики є вже й закарпатці. Хто грає?

У збірній з фристайлу акробатики є вже й закарпатці. Хто грає?
Нещодавно відомого нашого земляка – тренера збірної України з фрістайлу Енвера Аблаєва було визнано кращим тренером 2018 року. Цю заслугу він отримав за підготовку олімпського чемпіона минулорічної олімпіади Олександра Абраменка. Енвер охоче поділився враженнями від цього визнання та планами роботи на найближчу перспективу.

 

– Енвере, очікував, що під час церемонії ти станеш кращим тренером року в Україні?

– Відверто, то мав такі сподівання, але не був впевненим, що таки стану переможцем у цій номінації, адже серед тренерського цеху було достатньо претендентів на цей титул. Тож був приємно вражений.

– Активний сезон вже позаду, а які плани на сезон наступний?

– Зараз маємо відпустку, а розпочинаємо підготовку вже з 7 травня. Цей тренувальний збір стане втягуючим, адже в цьому році немає чемпіонату світу, будуть лише етапи кубків світу та Європи. Велику увагу приділяю молоді, думаю, що поряд із досвідченими спортсменами в цих змаганнях візьмуть участь двоє молодих фристайлістів.

– Знаю, що в складі збірної з’явився закарпатець?

– Так, членом збірної став Олександр Окіпнюк, який мене приємно здивував на чемпіонаті України і став срібним призером. Окрім нього, запросили на навчально-тренувальні збори ще двох спортсменок та одного молодого хлопця з Закарпаття, будемо їх переглядати. Якщо вони себе добре зарекомендують, то готуватимемо їх до юніорського чемпіонату світу та кубку Європи.

– Як проводиш свій вільний час, та де святкуватимеш Великдень?

– Наразі я вдома, в Мукачеві,  маємо приємні клопоти, адже наша сім’я в лютому зросла нас уже четверо  – з’явилася донечка Аміна. А Великдень будемо зустрічати в батьків дружини.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів