У Мукачеві поліцейські затримали жінку за наругу над могилою

У Мукачеві поліцейські затримали жінку за наругу над могилою
Співробітники Мукачівського відділу поліції затримали 60-річну мешканку міста, яка вдруге пошкодила надгробний хрест на могилі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

 

До правоохоронців надійшла інформація, що на міському кладовищі на вул. Матросова невідома особа пошкодила могилу жінки. Заявниця повідомила, що із надгробного хреста невідомі зняли табличку з надписом і викинули, перекинули вазони.

Працівники Мукачівського відділу поліції негайно відреагували на повідомлення і провели комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи, причетної до цього злочину. Нею виявилась 60-річна мешканка м.Мукачева, яка вже вдруге вчинила наругу над тією ж самою могилою.

Зібрані відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 297 (Наруга над могилою, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. 

Підозрювану мукачівку вже засуджено за вчинення наруги над могилою похованої жінки. Зараз вона сплачує штраф у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. За вчинене повторно їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 7 років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів