Чи внесуть закарпатські депутати зміни до обласного бюджету

Чи внесуть закарпатські депутати зміни до обласного бюджету
Департамент фінансів облдержадміністрації на розгляд 15 сесії облради подає проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 13 грудня 2018 року №1346 «Про обласний бюджет на 2019 рік» (зі змінами від 4 квітня 2019 року).

 

У пояснювальній записці наголошується, що даний проект рішення розроблено відповідно до ст. 23 Бюджетного кодексу України.

Тож у документі враховано додаткові кошти за рахунок субвенції з держбюджету на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у сумі 630,0 тис грн. Субвенцію розподілено головному розпоряднику коштів обласного бюджету – департаменту освіти і науки ОДА для Свалявського професійного будівельного ліцею на придбання обладнання, матеріалів та устаткування для створення навчально-практичного центру з підготовки робітників.

Крім того, у межах загального обсягу видатків враховано у проекті рішення перерозподіл призначень за головними розпорядниками коштів обласного бюджету.

Так, управлінню молоді та спорту ОДА - 20,0 тис грн перерозподіл призначень з метою оплати оренди бігових доріжок СК „Авангард” для відділення з легкої атлетики, зменшено призначення по оплаті на енергоносії та збільшено видатки споживання для оплати проїзду спортсменів під час участі у Всеукраїнських заходах.

Департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автодоріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ОДА - 484,0 тис грн перерозподіл видатків із спецфонду на загальний фонд для проведення фінансування за розробку соціально-економічного обгрунтування перспектив розбудови мережі пунктів пропуску через держкордон.

Департаменту фінансів ОДА – 1000,1 тис грн зменшено „Нерозподілені видатки” - цільові кошти медичної субвенція з держбюджету для медобслуговування внутрішньо переміщених осіб і розподілено низовим бюджетам.

Перерозподілено залишок коштів освітньої субвенції, що утворився на 1 січня 2019 року на оснащення закладів загальної середньої освіти засобами навчання та обладнанням для кабінетів природничо-математичних предметів: зменшено обсяг субвенції Рахівському на суму 425,4 тис грн та відповідно збільшено Тячівському районам із розрахунку наявних відповідних кабінетів.

Прес-служба облради

 

24 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів