Стартував конкурс: закарпатські бізнесмени зможуть отримати відшкодування відсотків за кредитами, залученими на розвиток

Стартував конкурс: закарпатські бізнесмени зможуть отримати відшкодування відсотків за кредитами, залученими на розвиток
Про деталі та умови написав сьогодні на своїй сторінці в мережі Фейсбук директор департаменту економічного розвитку Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

Denys Man з Андрієм Андріївим перебувають в Центр підтримки підприємництва Закарпаття:

"Про підприємництво 

Сьогодні на Закарпатті офіційно стартував конкурс серед закарпатського бізнесу для отримання за рахунок коштів обласного бюджету відшкодування відсотків за кредитами, залученими на розвиток. Конкурсна комісія при обласній державній адміністрації та обласній раді дала старт відбору проектів. Заплановано, що цьогоріч буде два конкурси, по 1 млн кожен. Комісія відмовилася, як і в попередні роки, обмежувати напрямки проектів а отже для представників #МСБобласті, які мають кредити, немає винятків: подаватися можуть усі! 

Умови:

*кредит має бути в одному з банків уже залучений, 

*пакет документів містить бізнес-план, 

*надаємо допомогу в сумі не більше 100 тис на один проект % за кредитами в межах року. 

Стабільно підтримуємо закарпатський бізнес:)  

Маєте питання? Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА або Центр підтримки підприємництва Закарпаття дасть Вам відповідь:)"

 uzhgorod.net.ua

 

 

24 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів