Посвяткували: на Закарпатті зафіксовано 13 випадків водіння авто в нетверезому стані

Посвяткували: на Закарпатті зафіксовано 13 випадків водіння авто в нетверезому стані
Здається, дехто забув про значення свята.

 

На посту поліції в селі Ужок Великоберезнянського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Меrсеdеs». За кермом автомобіля перебував житель сусідньої Львівщини в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

 

У селі Осій на Іршавщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити. Керував ним без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння житель Мукачівського району. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

 

В Іршаві поліцейські зупинили ввечері автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення та відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

 

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Nіssаn» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алогольного сп’яніння житель Хустського району, драгер виявив у нього 1,89 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

 

У Тересві на Тячівщині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

 

На автодорозі між селами Яківське-Павлово Свалявського району працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили за перевищення швидкості позашляховик марки «Маzdа» іноземної реєстрації. Керував ним іноземець в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 0,84 проміле алкоголю. На іноземця склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

 

Нетверезих водіїв за минулу добу виявили також працівники поліції Воловця, Виноградова, Хуста, Міжгір’я, а також працівники патрульної поліції області.  

 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської област

 

 

29 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів