П’яні водії на Закарпатті продовжують встановлювати власні антирекорди

П’яні водії на Закарпатті продовжують встановлювати власні антирекорди
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в дев’яти районних центрах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На усіх правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

На Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції виявили трьох  нетверезих водіїв. 

У с.Вільхівка поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Mercedes Sprinter» під керуванням мешканця Виноградівщини. За кермом чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від  проходження медосвідування він відмовився і не надав поліцейським водійський документ. На чоловіка у присутності свідків склали два адміпротоколи.

У с.Брід Іршавського району правоохоронці зупинили водія автомобіля ВАЗ «2107», який під час їзди маневрував на дорозі. За кермом перебував 22 –річний місцевий мешканець. Під час медосвідування у нього виявили 2,6 проміле алкоголю  у крові.

Мотоцикліста із с.Білки зупинили поліцейські у центрі населеного пункту. 27-річний чоловік керував транспортом без захисного шолому. Під час розмови  з  поліцейськими у нього були явні ознаки сп’яніння. На водія працівники групи реагування патрульної  поліції у присутності свідків втретє  склали протокол за керування транспортом у нетверезому стані. 

На Мукачівщині у с.Обава правоохоронці під час реєстрації дорожньо-транспортної  пригоди,  яка  сталась  за участі двох  автомобілів,  виявили, що  водій за кермом автомобіля «Audi» був нетверезим. 26-річний чоловік  не впорався  з керуванням і допустив зіткнення з машиною  сусіда ВАЗ «Priora». Водія освідчили у нього виявилось 1,06 проміле алкоголю. 

У с.Ракошино на Мукачівщині поліцейські групи реагування патрульної  поліції зупинили водія автомобіля ЗАЗ «Таврія». За кермом перебував 22-річний місцевий мешканець, який не мав водійського  посвідчення. Під  час освідування драгер показав у нього 0,29 проміле алкоголю. 

У селі Росош Свалявського району  сталася дорожньо-транспортна пригода з вини нетверезого водія «BMW X5». Чоловік допустив зіткнення з автомобілем, який рухався попереду.  Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи.

У селі Великі Ком’яти  Виноградівського району вночі, близько  2-ої год, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ 2107», на якому не освічувався  номерний знак. За кермом перебував 22-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння.  В нього  виявили  1 проміле алкоголю. 

Нетверезого кермувальника виявили і працівники Воловецького відділення поліції. У селі Біласовиця працівники ГРПП зупинили мотоцикл, водій якого їхав без шолому. За кермом перебував 29-річний мешканець села Буковець. 

У Берегові поліцейські зупинили незареєстрований мопед, під  керуванням місцевого жителя. Чоловік  перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи. Водія відсторонили від керування.  

Ще одного нетверезого водія виявили працівники поліції Хустського відділу. Близько 03:00 год. за порушення правил перевезення пасажирів правоохоронці зупинили автомобіль «Mercedes-Sprinter» під керуванням 28-річного мешканця Виноградівщини. На передньому сидінні машини водій перевозив чотирьох малолітніх дітей. Кермувальник перебував у стані алкогольного сп‘яніння,  від  проходження медосвідування він відмовився.

У селищі Дубове Рахівського району працівники поліції зупинили водія мотоциклу, який керував транспортним засобом без захисного шолому. За кермом перебував місцевий мешканець, віком 18 років,  який мав явні ознаки сп’яніння. Під час освідування драгер у нього показав 0,91 проміле алкоголю. Його відсторонили від керування, водійське посвідчення вилучили.

Ще трьох п’яних водіїв задокументували поліцейські Рахівського відділення та  працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів