Нічна погоня в Ужгороді: водій-порушник протаранив авто екіпажу поліції

Нічна погоня в Ужгороді: водій-порушник протаранив авто екіпажу поліції
Водій-втікач, ігноруючи вимогу про зупинку, спричинив ДТП зі службовим авто патрульних

 

Сьогодні, близько 1-ї години, один із ужгородських екіпажів отримав орієнтування від колег, що водій авто Шкода порушив правила дорожнього руху та продовжив рух, проігнорувавши вимогу про зупинку.

Він не реагував ні на проблискові маячки синього та червоного кольорів, ні на сирену, ні на вимогу зупинитися, яку інспектори подавали через гучномовець.

Інший екіпаж помітив водія на вулиці Минайській. Його намагалися зупинити шляхом блокування. Натомість, водій почав набирати швидкість й у підсумку здійснив наїзд на службове авто патрульних.

На щастя, не постраждав ніхто, а автомобілі отримали незначні механічні пошкодження. У ході затримання водій чинив злісну непокору, чіплявся за форменний одяг інспекторів й відмовлявся пред’являти документи.

Інспектори помітили у чоловіка характерні ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд він пройшов у Закарпатському обласному наркологічному диспансері. Де, позитивним висновком лікар підтвердив, що за кермо водій сів у наркотичному сп’янінні.

У підсумку на нього склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема: за керування у стані наркотичного сп’яніння (ст. 130 КУпАП); за спричинення ДТП (ст. 124 КУпАП); за невиконання вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпАП); за злісну непокору (ст. 185 КУпАП).

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів