Танці, співи і добрий настрій: в Ужгороді – фінал акції Серце до серця (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Танці, співи і добрий настрій: в Ужгороді – фінал акції Серце до серця (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Збирати гроші для здоров'я дітей стало уже доброю весняною традицією. Сьогодні в Ужгороді завершується всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця". Uzhgorod.net.ua знає, як це було.

 

Цього року кошти збирають під гаслом "Дитяче серденько, живи!" – їх спрямують на дитячу кардіологію. За роки акції в Україні зібрано понад 35 мільйонів гривень і щороку рівень довіри до цього благодійного фонду зростає.

Долучитися до акції може будь-хто, головне - бажання. 

Збір тривав упродовж місяця і завершився сьогодні великою акцією на площі Театральній в Ужгороді. У програмі численні вокальні і танцювальні виступи, ярмарок генд-мейд виробів, аквагрим, фотозона тощо. Звісно ж, головний атрибут акції – бокси для збору коштів. Кожен перехожий міг зустріти впродовж дня волонтерів у фірмових футболках, які збирали гроші на медичне обладнання для закарпатських дітей. Загалом станом на вчора на рахунок однойменного фонду з усіх областей надійшло понад 3 млн. грн., кошти продовжують надходити і протягом сьогоднішнього дня, уточнили в Ужгородській міській раді.

До речі, за словами організаторів, закарпатці активно долучалися до акції, та найактивнішими у зборі коштів визнали колективи ужгородських ЗОШ №19 та №20. Зокрема, у ліцеї УЗОШ 20 – ліцей «Лідер» протягом 10-11 квітня на благодійному ярмарку смаколиків зібрали 23 тис. 420 грн. і майже 23 тис. грн. зібрала Ужгородська ЗОШ І-ІІІ ст. 19. Також нині пополудні у центрі міста, на площі Театральній, стартував традиційний забіг волонтерів, після чого розпочався урочистий концерт, присвячений фіналу ХIV всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

"Серце до серця" – це ініціатива, в якій важлива кожна гривня, адже спільними зусиллями небайдужих вдалося закупити вже чимало медичного обладнання для закарпатської малечі. І так у кожній області. Не будьте байдужими: допомагайте робити цей світ добрішим!

Як відбувалася акція – на фото від Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів