Корисно знати: як зміцнити волосся в домашніх умовах

Корисно знати: як зміцнити волосся в домашніх умовах
Догляд за волосям можливий і в домашніх умовах за мінімальних витрат.

 

Використовуйте реп'яхову олію

Розігрійте олію і нанесіть на корені масажними рухами. Залиште на 1-2 години, а потім ретельно змийте шампунем. Така процедура може трохи обтяжувати структуру і позбавити ваше укладання об'єму.

Домашня маска для сухого, ламкого волосся

Вам знадобиться касторова олія. Вона не тільки зміцнює волосся, але і запобігає їх випадінню. Додайте дві столові ложки кефіру і жовток. Всю масу потрібно розмішати і нанести на основну довжину волосся. Тримати близько години.

Медова маска для зміцнення волосся

Візьміть ложку меду і одну столову ложку кориці. Потримайте отриману суміш на водяній бані і охолодіть до комфортної температури. Нанесіть на 30 хвилин. Для того, щоб запобігти алергічній реакції шкіри — зробіть тест-драйв.

Ополіскувачі з натуральних трав

Візьміть квітки ромашки і коріння лопуха. Залийте окропом і дайте настоятися протягом години. Втирайте в шкіру голови. Ефект від такої процедури можна побачити не відразу, а після 5-6 застосувань.

Продукти, які варто додати у свій раціон

Деякі продукти зміцнюють волосся краще, ніж спеціальні засоби. Наприклад, банан (містить кремній), горіхи (запобігають ламкості), риба (у складі є вітаміни, цинк і інші корисні компоненти). 

 

Джерело: Ukr.Media.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів