Беріть на замітку: топ вправ на розтяжку

Беріть на замітку: топ вправ на розтяжку
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Нахил вперед з положення стоячи

Встаньте, ноги злегка розставте і нахиліться корпусом вперед, задіявши м'язи спини. Намагайтеся нахилятися опускаючи поперек, а не плечі, ніжки в колінах не згинаємо, руками намагаємося тягнутися як зазначено на фото. Робимо нахил до упору і докладаємо м'яке зусилля на розтяжку. Затримайтеся в цьому положенні на 4 вдихи. Повторіть 3 рази.

Скручування лежачи

Ляжте на підлогу, руки витягніть в сторони, зігніть праву ногу в коліні і трохи підтягніть вгору, опустіть в ліву сторону, намагаючись торкнутися коліном підлоги. Лопатки не повинні відриватися від підлоги. Затримайтеся в цьому положенні на 8-10 вдихів, повторіть з іншою ногою.

Поза шлюпки

Сядьте на підлогу, зігніть ноги в колінах, руки покладіть на стегна. Відірвіть ноги від підлоги, і випряміть їх, витягаючи кінчики пальців. Одночасно випряміть руки і утримуйте рівновагу, розправте лопатки і замріть в цьому положенні на 5-6 дихальних циклів. Повторіть 3-5 разів.

Поза стільця

Ноги — на ширині плечей, руки з'єднайте долонями над головою. Уявіть, що намагаєтеся сісти на невидимий стілець, коліна не повинні виходити за лінію стоп. На вдиху опускаємо руки на рівень грудей і повертаємо корпус вправо. Намагайтеся тягнутися лівим ліктем за праве коліно, задіявши м'язи спини і косі м'язи преса. Зробіть 6-8 дихальних циклів. Повторити на іншу сторону.

Тягнемо косі м'язи

З'єднайте долоні над головою, потягніться, намагаючись витягнутись вгору всім тілом. Тепер нахиліться вправо, рука не повинна заходити на обличчя, відчуйте, як тягнуться бічні м'язи преса і м'язи рук. Затримайтеся в цьому положенні на 5 вдихів-видихів і повторіть нахил ліворуч.

Кішечка-собачка

Робимо видих, округляємо спину: голову опускаємо, а таз підтягуємо всередину. У цій позі спина розтягується, а м'язи преса напружені. На вдиху повертаємося у вихідне положення. Тепер на вдиху прогинаємо спину у зворотний бік: м'язи спини працюють, а прес розслаблений. Затримайтеся в кожному положенні на 8-10 рахунків.

Напів-місток

Вправа відмінно розтягує передню поверхню стегон, а ще покращує кровообіг в тазовій зоні, запобігаючи застійним процесам, що особливо корисно для жіночого здоров'я!

Кобра

Ця вправа спрямована на зміцнення м'язів живота, а також розтягує і тримає в тонусі м'язи шиї. Прийміть позу як зазначено на фото, намагайтеся прогнутися як можна більше. Затримайтеся в цьому положенні на 20 секунд. Повторіть близько 5 разів.

 

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів