Жінкам на замітку: як розносити нове взуття

Жінкам на замітку: як розносити нове взуття
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Спосіб 1: повільніше, будь ласка

Робіть підходи протягом тижня-двох, поступово збільшуючи час носіння. Почніть з 15-10 хвилин. І не забудьте про шкарпетки. 

Спосіб 2: «споюємо» взуття

Алкоголь робить взуття куди більш поступливим і піддатливим. У всіх сенсах. Так що запасайтеся недорогою горілкою, переливайте її у флакон з пульверизатором, рясно збризніть пару черевик зсередини і відразу вдягніть їх. Розношуйте не менше 20 хвилин, не знімаючи. І, бажано, в щільних шкарпетках.

Спосіб 3: заморозьте його

Налийте воду у два невеликих поліетиленових пакета, щільно зав'яжіть їх і покладіть всередину взуття. Саму пару відправляйте в порожню морозилку на ніч. Вода затвердіє і ефективно розтягне шкіру.

Спосіб 4: простий і лінивий

Просто зверніть кілька шкарпеток в дуже щільну і об'ємну кулю, покладіть у взуття і залиште на ніч.

Спосіб 5: вологий

Якщо простого розношення в шкарпетках бракує, спробуйте те ж саме, але зі злегка вологими носками. Це має допомогти краще розтягнути взуття зсередини. Природно, цей метод призначений тільки для теплої пори року.

Спосіб 6: гарячий

Взувайтеся (не забуваємо про шкарпетки), включайте фен на середній режим і направляйте струмінь гарячого повітря на найбільш проблемні і тугі ділянки взуття. Процес сушіння повинен зайняти не менше 10 хвилин, так що запасайтеся терпінням.

Спосіб 7: робимо захист

Запитайте в найближчому магазині косметики і товарів для будинку (або взуттєвому) спеціальні подушечки від мозолів. Невеликі наклейки з силікону пом'якшать тугі ділянки і обмежать ковзання. Так що, хоча б кілька годин без болю вам забезпечені. 

 

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів