Відбулося жеребкування 1/8 кубку Закарпаття

Відбулося жеребкування 1/8 кубку Закарпаття
8 травня в мукачівському будинку футболу за участі голови ФФЗ Івана Дурана, його заступників Віктора Качура й Віктора Наскалова та голови ради президентів футбольних клубів краю Івана Матрунича відбулося чергове засідання, на якому були розглянуті питання, пов’язані з проведенням основних обласних змагань та провели жеребкування 1/8 кубку Закарпаття.

 

Насамперед очільник федерації продемонстрував фото, які засвідчили, що в ряді команд в області існують серйозні проблеми з інфраструктурою, організаційною підготовкою до матчів. У результаті активного обговорення ухвалили рішення: для початку оштрафувати ті клуби, стосовно яких здійснено записи в офіційних рапортах матчів. Також рекомендували контрольно-дисциплінарному комітету за систематичну неспортивну поведінку та з урахуванням нещодавно отриманої червоної картки оштрафувати Володимира Попадинця (ФК «Вільхівці»). Крім того, три очки знімуть із ФК «Боржава» (Довге), якщо клуб у повному обсязі не представить відео матчу з «Невицьким замком» до кінця тижня.

На засіданні здійснили процедуру сліпого жеребкування 1/8 фіналу Кубка Закарпатської області серед аматорських команд. Пари затверджено такі:

МФА «Мункач» – ФК «Середнє»,

ФК «Боржавське» – ФК «Вільхівці»,

ФК «ОК ДЮСШ Україна Невицький замок» (Невицьке) – «Колос» (Іванівці),

ФК «Бобовище» – СК «Тячів»,

ФК «Хуст» – ФК «Вонігово»,

«Колос» (Ракошино) – ФСК «Говерла» (Ясіня),

ФК «Севлюш» (Виноградів) – «Карпати» (Дубове),

ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Витязь» (Концово).

Команди, названі в парах першими, прийматимуть суперників.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

10 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів