«Проект Онлайн-ХАБ для нематеріальної культурної спадщини Закарпаття» виборов грант УКФ

«Проект Онлайн-ХАБ для нематеріальної культурної спадщини Закарпаття» виборов грант УКФ
Комунальний заклад «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради з успіхом узяв участь у конкурсі проектів на отримання гранту від Українського культурного фонду в рамках програми «Створюємо інноваційний культурний продукт».

 

Проект 51790 «Онлайн-ХАБ для нематеріальної культурної спадщини Закарпатя» – посів 92 місце в рейтингу індивідуальних проектів (усього 409), який за результатами оцінювання отримав 219 балів (70 – середній бал змістових експертів, 79 – бал фінансового експерта, 70 – бал комунікаційного експерта).

Проект спрямований на збереження та популяризацію нематеріальної культурної спадщини (далі – НКС) Закарпаття через створення Онлайн-ХАБу з відтворення та просування місцевих традицій: передачі знань про управління спадщиною, залучення місцевих громад до продовження живої традиції та переосмислення її цінності для громади.

У рамках проекту буде створено контент для онлайн-ресурсу, а також  регіональну мережу фахівців у сфері НКС для збереження стандартів автентичного відтворення елементів НКС та залучення громади до продовження живої традиції.

Переговорна процедура щодо укладання договору про надання гранту днями відбулася у м.Київ.

КЗ «Обласний організаційно-

методичний центр культури» ЗОР

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів