На Закарпатті в медичному коледжі аудитори виявили порушень на 379 тис. гривень

На Закарпатті в медичному коледжі аудитори виявили порушень на 379 тис. гривень
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби у Закарпатській області провели планову ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності у Закарпатському базовому державному медичному коледжі за період з 01.01.2014р. по 30.11.2018р та виявили фінансових порушень на суму 379,6 тис гривень.

 

Так, аудиторами виявлено, що кошти асигнувань загального фонду  у сумі 276 тис грн безпідставно витрачено на оплату комунальних послуг, пов’язаних з наданням платних послуг, тоді як це мало здійснюватись коштом спеціального фонду.

Крім того, в ході ревізії державної установи було встановлено не відшкодування  орендарями площ коледжу витрат за використаний ними природній газ, що призвело до втрат закладу на загальну суму 36,2 тис грн, здійснення витрат на оплату праці за невідпрацьований час у сумі  3,6 тис грн, оплату завищеної вартості ремонтно-будівельних робіт на суму понад 9,5 тис гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань чотирьох посадових осіб закладу притягнуто до адміністративної відповідальності. До об’єкта контролю застосовано захід впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

За результатами проведеної ревізії об’єкту контролю надіслано письмові вимоги щодо усунення виявлених порушень, поінформовано Закарпатську ОДА та слідче відділення Хустський РВ Національної поліції в Закарпатській області.

В Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області діє «телефон довіри». Зі скаргами, запитаннями та пропозиціями можна звертатися за номером  (0312) 61-76-90 протягом робочого дня. (крім вихідних та святкових днів) з 09 год до 17 год (у п’ятницю з 09 год до 15 год 45 хв).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів