Планові роботи електриків в Ужгороді: де цього тижня не буде світла

Планові роботи електриків в Ужгороді: де цього тижня не буде світла
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про чергові планові роботи в Ужгороді з 9.00 до 17.00 впродовж тижня, 13–17 травня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії.

 

Так, сьогодні, 13 травня, через ремонт рубильника тимчасово світла може не бути на вул. Антонія Годинки, Братів Тобілевичів, Комунальників.

У вівторок, 14 травня, підрядна організація замінюватиме провід на трансформаторній підстанції, що може вплинути на постачання електроенергії на вулицях Якова Штернберга та Петра Лінтура, а також на вул. Андрія Палая, 5-17, Марка Вовчка, 4-12.

У середу, 15 травня, ремонтуватимуть електроопори на вул. Великокам’яній, Далекій, Зеленій. Крім того, замінюватимуть комірки на трансформаторній підстанції, що позначиться на електропостачанні на вул. Юлії Жемайте, 16, Степана Добоша, 7, в Укрсиббанку на Капушанській.

Також упродовж тижня проводитимуть капітальний ремонт повітряних ліній вуличного освітлення на вул. Олександра Столєтова та Івана Панькевича.

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів