ФК «Минай» – уже з новим головним тренером

ФК «Минай» – уже з новим головним тренером
Закарпатський футбольний клуб другої ліги ФК «Минай» вже має повноцінного головного тренера. Як повідомляє інформаційний департамент минайського клубу естонський фахівець Кирило Куренко 14 травня, підписав контракт із клубом.

 

Таким чином, К. Куренко буде тренувати команду не тільки до кінця сезону, а й розпочне з нею наступний.

Як зазначив після підписання контракту президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк, спеціаліст з Естонії за час роботи з командою, а ще раніше з ДЮСШ «Минай», зарекомендував себе як дуже здібний та амбітний фахівець, який буде прагнути разом з нашим клубом досягти успіху.

«Кирило має дуже сучасний підхід до тренерської діяльності і це нам імпонує, – розповів президент ФК «Минай» В. Пересоляк. – Він зміг у важкий для команди час її очолити і змінити ситуацію. Нами наданий Кирилу великий кредит довіри, сподіваюсь він буде його виправдовувати».

Сам 28-річний естонський наставник дуже прагне виправдати надані аванси. «Це призначення – великий крок для мене у мої йтренерській кар’єрі, – зізнав сявін. – В мене велика мотивація розвиватися у футболі, адже тренерство – це те, чому присвячую більшу частину свого життя».

Наразі у К. Куренка завдання незмінне – здобути максимум очок у 3 іграх та спробувати вийти до Першої ліги. «Треба вигравати наступні матчі, а вже потім думати про майбутнє та ставити нові цілі», – зазначив він.

За словами новоспеченого тренера, він вже цілком адаптувався до рівня Другої ліги чемпіонату України і вважає, що «Минаю» цілком по силам виконати поставлене завдання. «У нас найкраща команда в лізі і ми маємо вигравати всі матчі, які залишилися», - констатував він.

Нагадаємо, що до 2 травня з минайською командою працював Ігор Харьковщенко, але після низки поразок в другому колі він подав у відставку.

Вже 15 травня «Минай» під орудою новопризначеного наставника зумів у рідних стінах переграти чернівецьку «Буковину» – 2:1. Причому закарпатці здійснили камбек, пропустивши наприкінці першого тайму гол від буковинців, на 70-й та 79-й хвилинах Артур Карноза та Роберт Гегедош приносять перемогу «Минаю». Завдяки вікторії та осічці вінницької «Ниви» у рідних стінах від «Полісся» закарпатський клуб піднімається на другу сходинку в турнірній таблиці й має всі шанси підвищитися у класі за підсумками цього сезону.

Турнірне становище команд: «Черкащина-Академія» (Білозір’я) – 45 очок; «Минай» – 43; «Полісся» (Житомир) – 42; «Нива» (Вінниця) – 41; «Калуш» – 36; «Верес» (Рівне) – 35; «Нива» (Тернопіль) – 33; «Чайка» (ПетропавлівськаБорщагівка) – 28; «Поділля» (Хмельницький) – 24; «Буковина» (Чернівці) – 18.

Наступний матч «Минай» зіграє вдома, 19 травня з хмельницьким «Поділлям». Початок поєдинку о 17:00.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів