Жінкам на замітку: як зміцнити нігті в домашніх умовах

Жінкам на замітку: як зміцнити нігті в домашніх умовах
Зберігайте цікаві поради!

 

Желатин

Желатин застосовується для зміцнення не тільки волосся, але і нігтів, оскільки містить величезний запас колагену — такого важливого елемента для здорового росту. Розведіть желатин в теплій воді і потримайте в отриманому розчині нігті хвилин 15. Проводячи процедуру раз в тиждень, незабаром ви помітите, що стан нігтів помітно покращився.

Йод

Йодові маски лікують нігті і допомагають позбутися від пухких хвиль на поверхні. Зверніть увагу на процентний вміст, вказаний на етикетці. Занадто концентрований йод використовувати не можна. Просто наносьте йод на нігтики раз в тиждень. Врахуйте, що йод забарвлює нігтьову пластину. Щоб нігті занадто не темніли, можна додавати пару крапель йоду в ванночки. Наприклад, з сіллю.

Кухонна сіль

Немає під рукою морської солі? Не біда, можна замінити її кухонною сіллю, адже вона теж корисна. Розведіть невелику кількість солі в теплій воді і зробіть ванночку на 15 хвилин. Потім промийте руки і зволожите їх кремом.

Морська сіль

Багата мінералами сіль зміцнює крихкі нігті. Налийте в мисочку теплої води і додайте 1-2 ложки морської солі. Тримаємо в суміші нігтики близько 10-15 хвилин. Оскільки сіль трохи сушить, після процедури зволожуйте нігті і руки кремом.

Ромашка

Володіє антисептичними властивостями і багата корисними речовинами. Ромашка допоможе вилікувати нігті і зміцнити їх.

Олія виноградних кісточок

Цей засіб зміцнює ослаблені нігті і допомагає залікувати тріщини. Додайте пару крапель олії до основи і втирайте отриману суміш у нігтьову пластину.

Кропива

Кропива — одна з найпопулярніших рослин, коли мова заходить про натуральних рецептах краси. Вона багата кремнієм, тому застосовується в косметології так часто. Використовуйте звичайні відвари з кропиви, роблячи ванночки для нігтів.

Зелений чай

Зелений чай містить антиоксиданти, тому він широко застосовується в косметології. Заваріть кілька листочків чаю в чашці гарячої води, а коли заварка охолоне, потримайте в ній кінчики пальців хвилин 10-15. Якщо у вас немає часу на ванночки, спробуйте пити зелений чай, насичуючи організм зсередини.

 

 

 

17 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів