Як закарпатські лісівники готують кормову базу для підгодівлі диких тварин

Працівниками лісомисливського господарства проводиться очищення кормових ремізів, очищення нив, посадка кукурудзи, картоплі, топінамбуру, посіву вівса, очищування та підготовлення полів до сінокосу, посадка і проріджування плодових дерев.

 

Як розповів директор ДП «В.Бичківське ЛМГ»» Юрій Сойма, лісівники та єгерська служба активно» лісовими мешканцями й наразі розпочалися ремонти і виготовлення нових годівниць, солонців, перекриття пошкоджених покрівель.

«Починаючи з весни співробітники Великобичківського лісомисливгоспу засіяли 105 кг кукурудзи на площі 0,28 га, 205 кг вівса на площі 0,32 га, 670 кг топінамбуру на площі 0,26 га, 490 кг картоплі на площі 0,14 га, зернових відходів, ячменю, жолудів, букових горішків та яблук, якими полюбляють ласувати копитні. Викладено 1240 кг солі», – повідомив директор Великобичківського лісомисливгоспу Юрій Сойма.

«Велику подяку приношу всім небайдужим до біотехнічних робіт таким як лісничим лісництв, як Володимир Тодер, Михайло Урста, Віталій Пукман, Дмитро Тимчук, Михайло Блинтя, Іван Сойма, Василь Піпаш, та єгерям Йосипу Вайсу, Олексію Ткачу. Підгодівля тварин поживною і багатою на мікроелементи їжею взимку не допускає смертності поголів´я, зокрема молодняку, та підтримує популяцію на належному рівні», – резюмував Юрій Михайлович.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

22 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів