Футбол: МФА U-19 завершує сезон поразкою

Футбол: МФА U-19  завершує сезон поразкою
В заключному 18-му турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги U-19 «Мункач футбольна академія» грала на виїзді з луцьким «Адреналіном».

 

До цього матчу мукачівці, які йшли третіми в групі ще зберігали теоретичні шанси потрапити до фінальної стадії змагань, але все залежало від того як зіграють їх конкуренти. Однак, закарпатці поступилися лучанам з рахунком – 0:1, тож питання про вихід до фінального етапу було зняте. Хоча, навіть і за позитивного результату МФА б не зміг потрапити до фіналу, адже й івано-франківська «Ніка» й чернівецька «Буковина», котрі знаходилися вище за мукачівську команди в своїх матчах здобувають перемогу. Саме ці дві команди продовжать боротьбу за нагороди в чемпіонаті.

Турнірна таблиця в групі 1 має такий вигляд: «Буковина» (Чернівці) – 38; «Ніка» (Івано-Франківськ) – 37; МФА (Мукачево) – 33; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 26; «Динамо» (Львів) – 21; «Адреналін» (Луцьк) – 20; «Поділля» (Хмельницький) – 12; «Гірник» (Новояворівськ) – 8; «Темп» (Вінниця) – 5.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів