Конференція «Дитина. Родина. Країна. Психотерапія сьогодення» почалася сьогодні в Ужгороді

Конференція «Дитина. Родина. Країна. Психотерапія сьогодення» почалася сьогодні в Ужгороді
Як зазначила під час урочистого відкриття голова обласної філії Української спілки психотерапевтів (УСП), координатор обласного центру психологічної служби та кризових станів Олена Кузьма, важливо об’єднати всіх психологів, психотерапевтів, викладачів, студентів, соціальних працівників для допомоги мешканцям краю, інформує Ужгородська міська рада.

 

Заступник директора департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров наголосила, що зі своєї тривалої практики педіатра дуже добре знає, наскільки важливий психологічний стан маленьких пацієнтів і як потрібно в Україні престиж роботи психологів, психотерапевтів підняти на такий же високий рівень як за кордоном.

Начальник управління охорони здоров’я Ужгородської міськради Василь Решетар передав учасникам конференції вітання міського голови Богдана Андріїва і акцентував, що в країні вже 5 років триває військовий конфлікт, є багато загиблих, поранених, вимушених переселенців, багатомільйонна трудова міграція і це дуже впливає на психологічний стан у родинах, провокує конфлікти і найбільше позначається на дітях. Тому свій вагомий внесок для поліпшення ситуації повинні робити, об’єднавшись, психологи, психотерапевти, сімейні лікарі, соціальні працівники.

Привітав учасників фахової дискусії також заступник директора з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, де проводиться конференція, Михайло Басараб, із музичним вітанням виступив духовий оркестр Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є.Задора.

Організатори конференції відзначили багаторічну вагому допомогу Ужгородської міської ради в роботі філії Української спілки психотерапевтів і Центру психологічної служби та кризових станів УСП, координатор Центру Олена Кузьма вручила подяки заступнику міського голови Олександру Білаку та начальнику управління охорони здоров’я Василю Решетарю.

Прес-служба Ужгородської міськради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів