Естрадно-духовий оркестр філармонії готує для слухачів «парад солістів»!

Естрадно-духовий оркестр філармонії готує для слухачів «парад солістів»!
30 травня естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії запросить на свій останній у цьому сезоні концерт. На слухачів чекає справжній парад солістів. Зокрема, вокальні твори пристунім подарують такі досвідчені співачки, як Мирослава Швах-Пекар та Ірина Філіпенко, а доповнять їхні виступи юні виконавці Катерина Лазарчик та Олександр Зимомря. І як завжди ефектним буде виступ акордеоніста-віртуоза Євгена Цанька.

 

 У програмі – популярні українські естрадні пісні, інструментальні п’єси, всесвітньо відомі хіти. Ведуча – Ольга Донецька. Початок о 18.30.

Цей концертний сезон для естрадно-духового оркестру філармонії був насиченим і плідним. Колектив подарував своїм шанувальникам кілька нових програм, традиційно залучаючи до співпраці цікавих відомих виконавців і талановиту молодь. Традиційно не обійшлися без участі цього оркестру Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики ім.Н.Висіч та інші знакові події суспільно-мистецького життя нашого краю. І, як завжди, невід’ємною частиною творчого життя артистів були виступи перед шкільною аудиторією.

Та особливо приємна для колективу подія трапилася на початку травня: за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток України, вагомі творчі здобутки та високий професіоналізм незмінному керівникові естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії Володимиру Співаку було присвоєно почесне звання «Народний артист України». І найкращим подарунком для митця та його підопічних стануть повна зала й оплески вдячної публіки.  

Підготувала Таїсія Грись

 

24 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів