У Хусті крадії забралися в будинок де перебував господар

У Хусті крадії забралися в будинок де перебував господар
Хустські поліцейські затримали двох чоловіків, які намагалися обікрасти місцевого мешканця. Працівники поліції Хустщини оперативно розшукали двох виноградівців, які проникли в чужий будинок, аби здійснити крадіжку. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження

 

Сьогодні, 23 травня, о 10:40 год., на лінію «102» надійшло повідомлення від 20-річного жителя міста Хуст.

Чоловік розповів, що до його помешкання проникли двоє невідомих чоловіків, які намагалися його обікрасти. Проте довести злочин до кінця їм не вдалося, оскільки їх застав господар будинку, який на той час був удома.

Чоловікам вдалося втекти на власному автомобілі. У дію був введений план «Перехват». За лічені хвилини працівники сектору кримінальної поліції, спільно з інспекторами групи реагування патрульної поліції, зупинили автомобіль «Skoda Octavia» у селі Велика Копаня Виноградівського району. У авто перебувало двоє виноградівців 44-ох та 47-ми років. Як з’ясували правоохоронці, один із них уже був раніше судимий за розбій та відбував десятирічний термін ув’язнення.

Слідчі Хустського відділу поліції опитують підозрюваних. Одного з них затримано у порядку статті 208 КПК України.

У скоєнні злочину він зізнався. Інший фігурант справи надає показові свідчення.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Замах на крадіжку з проникненням у приміщення).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів