Ужгородський «Зінедін» став переможцем міжнародного футбольного турніру

Ужгородський «Зінедін» став переможцем міжнародного футбольного турніру
24 травня в м.Берегово на штучному майданчику стадіону Дружба в рамках програми святкування дня міста відбувться міжнародний дитячий турнір з футболу серед гравців 2012 р.н.

 

В змаганнях приймали участь команди: ФК "Львів", ДЮСШ (Берегово), «Varda»  (Кішварда, Угорщина), СДЮШОР Ужгород , «Зінедін» Ужгород, СК " Smail Miracles" (В.Добронь) та ДЮСШ Берегівський район. Кожен поєдинок тривав 15 хвилин, а кількість гравців на полі складала 5 футболістів.

Після групових баталів, та фінальної стадії кращими стали юні гравці «Зінедіна» (Ужгородський район), які у фіналі здолали однолітків з ФК «Львів». Бронзові медалі отримали футболісти ДЮСШ м.Берегово, які в матчі за третє місце стали сильнішими за команду СДЮСШОР (Ужгород).

Пяте місце в «Varda»  (Кішварда), шосте – «Зінедін - 2»; сьоме – ДЮСШ (Берегівський район), восьме - СК "Smail Miracles" (В.Добронь).

Як зауважив організатор змагань Ігор Муска: «Всі команди отримали нагороди, а з 4- по 8-ме місце пам’ятні медалі,  переможці та призери - ще й красені-кубки. Також у різних номінаціях були нагороджені кращі футболісти. Думаю, що турнір діткам сподобався і вони залишилися задоволеними».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів