Доба на дорогах Закарпаття: п’ять нетверезих водіїв, один – під наркотиками

Доба на дорогах Закарпаття: п’ять нетверезих водіїв, один – під наркотиками
Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Свалявському, Ужгородському, Берегівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У місті Берегово ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому були сліди пошкодження після ДТП.

За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння, доставили його до лікарні, де той відмовився проходити процедуру медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.   

У селі Берегуйфалу Берегівського району ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106» зачепив під час руху припаркований на узбіччі автомобіль марки «Аudі». Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу, то з’ясували, що водій-винуватець пригоди, місцевий житель, не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння.  Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

Ще одна ДТП сталася ввечері в селі Сюрте Ужгородського району. Там з’їхав у кювет автомобіль марки «ВАЗ-21010». Водій, житель сусіднього села Ратівці, перебував у стані алкогольного сп’яніння й не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в наркодиспансері міста Ужгород у нього виявили 2,10 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

На польовій дорозі між селами Нове Давидково-Великі Лучки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не світила одна фара. За кермом перебував житель Давидкова, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.   

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому була несправна одна фара. За кермом автомобіля перебував житель села Стройне Свалявського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,280 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Люта Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажний автомобіль марки «ГАЗ-66», на якому не було номерного знака. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,99 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів