ФК «Минай» виходить у першу лігу

ФК «Минай» виходить у першу лігу
ФК «Минай» знову творить історію – завдяки перемозі в заключному матчі на виїзді над тернопільською «Нивою» - 2:1 закарпатський клуб стає лідером групи А в чемпіонаті України з футболу в другій лізі. А це означає, що команда напряму потрапляє до першої ліги. Правда, не обійшлося без везіння – головний конкурент за лідерство ФК «Черкащина-академія», який лідирував до заключному матчу в цьому турі поступився на виїзді рівненському «Вересу» й втратив першу сходинку.

 

Авторами перемоги минайської команди стали Василь Пиняшко та Анатолій Нурієв, які вразили володіння тернополян на 2-й та 62-й хвилинах гри. Лише наприкінці матчу дозволили господарям провести гол престижу.

Тож турнірна таблиця групи А після завершення чемпіонату набула такого вигляду: «Минай» - 49 очок; «Черкащина-Академія» (Білозіря) – 48; «Полісся» (Житомир) – 45; «Нива» (Вінниця) – 42; «Верес» (Рівне) – 41; «Нива» (Тернопіль), «Калуш» – 36; «Чайка» (ПетропавлівськаБорщагівка) – 31; «Поділля» (Хмельницький) – 25; «Буковина» (Чернівці) – 21.

Тож вже першого червня в Кропивницькому «Минай» зіграє матч за чемпіонство в другій лізі з лідером групи Б – кременчуцьким «Кременем».

Приємно, що кращим бомбардиром в групі став нападник «Минаю» Роберт Гегедош.

Тож вітаємо минайців з виходом у першу ліга – так тримати й далі!

Семен МИХАЙЛИК

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів