Ужгородські школярі під враженнями – побували в музеї поліції (ФОТО)

Ужгородські школярі під враженнями – побували в музеї поліції (ФОТО)
Учні Лінгвістичної гімназії ім.Тараса Шевченка міста Ужгород завітали на екскурсію до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Школярам розповіли про роботу правоохоронців та влаштували екскурсію відомчим музеєм.

 

Днями в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася екскурсія для учнів Ужгородської лінгвістичної гімназії.

Правоохоронці провели шестикласників до чергової частини та ситуаційного центру, де школярі мали змогу поспостерігати, як приймаються дзвінки на лінію «102», який алгоритм роботи при цьому використовують поліцейські.

Бійці спецпідрозділу «КОРД» та Роти поліції особливого призначення розповіли дітям про свою роботу та продемонстрували, які спецзасоби та прийоми найчастіше  застосовують.

Окрім ознайомлення з роботою різних відділів поліції, хлопці та дівчата побували на екскурсії у відомчому музеї. Начальник ювенальної превенції Андрій Курта, разом із директором музею Іваном Пранничуком показали гостям облаштований у музеї куток АТО, а також різноманітні експонати, які збереглися з перших років роботи правоохоронних органів на Закарпатті.

На завершення зустрічі для присутніх кілька музичних композицій виконав оркестр поліції Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів