Жінкам на замітку: як пришвидшити ріст волосся

Жінкам на замітку: як пришвидшити ріст волосся
Грамотний догляд допомагає не тільки зрозуміти, як стимулювати ріст волосся на голові, але і як на довгі роки зберегти свої волосся доглянутими, здоровими і по-справжньому красивими.

 

Стимулюючий масаж

  • Масаж рекомендується виконувати перед миттям голови, оскільки в результаті активних рухів відбувається стимуляція сальних залоз, і зачіска виглядатиме неохайно. Особливо це актуально при жирному типі.
  • Спочатку круговими рухами розтирають скроні і лоб, і тільки потім приступають до волосистої частини голови.
  • Масаж проводять м'якими, розтираючими і погладжуючими рухами подушечок пальців у різних напрямах. Періодично можна трохи посилювати тиск. Не повинно виникати неприємних відчуттів, почуття дискомфорту.
  • Закінчити процедуру самомасажу слід такими ж легкими погладжуваннями, які були на початку. Тривалість процедури в середньому складає 10-15 хвилин.

Масаж можна зробити більш ефективним, якщо на проділи нанести трохи засобу для стимуляції росту волосся, наприклад, масло з лопуха.

Пілінг

Процедуру пілінгу рекомендується робити для швидкого росту волосся не частіше одного разу на тиждень, курсом 8-10 процедур, і повторити його не раніше, ніж через півроку.

Як прискорити ріст волосся за допомогою пілінгу? Нічого складного в цій очисній процедурі немає. Її з легкістю можна робити в домашніх умовах. Важливо тільки наносити скрабуючу суміш акуратно, намагаючись не сильно терти ніжну шкіру, а після миття волосся не використовувати фен для їх сушіння.

  • 3-4 столові ложки морської солі розмішати теплою водою, щоб вийшла кашкоподібна паста. Для посилення ефекту додають кілька крапель будь-якої ефірної олії, придатного для волосся. Така суміш принесе користь власницям жирної шкіри голови.
  • Якщо ж шкіра суха або чутлива, підійде наступний рецепт скрабу: змішати в рівних кількостях подрібнену морську сіль, масло кокоса або оливи і соду (по одній столовій ложці).

Джерело: Ukr.Media

 

27 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів