Закарпатців закликали подавати заявки на конкурс стартапів

Закарпатців закликали подавати заявки на конкурс стартапів
Сьогодні стартував новий проект для закарпатського бізнесу: конкурсна комісія схвалила документацію для участі в конкурсі стартапів. Старт конкурсу - 17 червня.

 

Сьогодні в приміщенні Закарпатської ОДА відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу бізнес-проектів підприємців-початківців (стартапи) відповідно до положеня про порядок використання коштів обласного бюджету для організації та проведення конкурсу бізнес-проектів для підприємців-початківців (стартапи) у рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки. 

У роботі комісії під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Дурана взяли участь також голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради Андрій Андріїв, директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закрапатської ОДА Денис Ман, директор комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради Михайло Данканич та інші. 

На порядок денний засідання комісії було винесено питання про розгляд та затвердження переліку документів та зразки заяв, необхідних для участі у конкурсі бізнес-проектів для підприємців - початківців ( стартапи). Також присутні обговорили умови та критерії відбору бізнес-проектів учасників конкурсу, затвердили форми звіту про реалізацію бізнес-проекту, який включає перелік напрямів використання коштів, опис заходів та результативні показники тощо.

Голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради Андрій Андріїв прокоментував засідання комісії на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

 "Умови та критерії відбору бізнес-проектів, перелік необхідних документів, рамки фінансування – усі ці питання обговорювали сьогодні на першому засідання комісії з визначення переможців конкурсу бізнес-проектів підприємців-початківців. Нагадаю, у рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки передбачено виділити кошти на надання фінансової підтримки для реалізації перспективних бізнес-проектів на теренах краю.

Як голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради під час засідання поділився досвідом європейських країн щодо втілення стартапів, а також закликав колег звернути особливу увагу на молодь, зокрема, на студентів та випускників нашого вишу, які часто продукують цікаві інноваційні ідеї.

Зі свого боку закликаю підприємців-початківців, молодих креативних людей подавати документи на конкурс. Головне – вірити у власні сили, а хороші ідеї завжди знайдуть підтримку та розвиток!"

Як повідомив Денис Ман, наразі всі, хто бажає взяти участь у конкурсі стартапів можуть готувати заявки. З усіх питань слід звертатися до адміністратора конкурсу - команди АРР "Закарпаття".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів