Жінкам на замітку: маски для обличчя

Зберігайте, щоб не загубити.

 

Способи відновлення

Обдурити свій вік можливо. Краса і молодість будь-якої жінки в її руках. Для того щоб поліпшити стан шкіри і надати їй пружності, краще скористатися тими методами, які не заподіють шкоди. Отже, потрібно звернутися до перевірених народних рецептів краси. Ми розглянемо два методи: масаж і маски з натуральними речовинами.

Масаж краси

Масаж з метою підвищити пружність покриву можна проводити як без добавок, так і з ароматичними маслами. Якщо зручно, такі процедури можна проводити в душі. Деякі помітили, що, якщо після масажу влаштовувати шкірі контрастні обливання або просто гідромасаж, це допомагає значно прискорити досягнення результату.

Для спеціального масажу бажано придбати відлущуючу губку. Краще вибирайте більш ніжні покриття, адже обробляти доведеться делікатну шкіру обличчя. Перед масажем потрібно акуратно очистити шкіру цієї мочалкою і нанести декілька крапель масла. Для цих цілей чудово підходять грейпфрутове, бергамотне і лавандове.

Масаж слід виконувати безіменними пальцями обох рук. Не варто занадто тиснути на шкіру або розтягувати її. Рухи можуть бути масажуючими і пощипуючими. Масаж повинен виконуватися строго симетрично по лініях від центру до скронь. В іншому ви можете імпровізувати.

Якщо ви хочете повернути шкірі тонус, варто спробувати кріо-масаж. Він полягає в обробці обличчя кубиками льоду. Лід може бути виготовлений як з води, так і з цілющих відварів ромашки, шавлії та інших трав.

Щоб надати обличчю свіжий вигляд, крім масажу можна з успіхом використовувати натуральні лікувальні маски.

Маски краси

Багато натуральних продуктів містять у своєму складі такі речовини, які здатні повернути шкірі надзвичайну свіжість. Розглянемо кілька дієвих рецептів.

Маска з цитрусових

Для цієї маски можна скористатися апельсином, грейпфрутом або лимоном. Найголовніше — не застосовувати магазинні соки, а приготувати його самостійно. Серветку з делікатної тканини необхідно змочити в свіжовичавленому цитрусовому соку і покласти на обличчя. Залишити на 15 хвилин. Після цього серветку видалити, а шкіру обполоснути.

Маска ефективна на будь-якому типі обличчя. Якщо вона приготована з використанням лимона, то після її накладення стане помітний відбілюючий ефект.

Маска з листя калини

Для маски потрібно нарвати листків калини і ретельно подрібнити їх. Після цього на шкіру слід нанести товстим шаром улюблений крем для обличчя. Підготовлене листя варто викласти на проблемні зони. Маска повинна знаходитися на шкірі не менше 20 хвилин. Цей час краще провести в горизонтальному положенні з закритими очима. Після цього листя слід прибрати, а надлишки крему можна видалити ватним тампоном.

Маска з огірка

Старий перевірений рецепт маски, який дозволить підвищити тонус шкіри. Огірок середнього розміру слід подрібнити на дрібній тертці. Додати в склад кілька крапель улюбленого ефірної олії (бажано цитрусового). Покласти ложку вершків. Маска наноситься ватним тампоном на обличчя і залишається на деякий час для впливу на шкіру обличчя. Незабаром обличчя можна обполоснути в прохолодній воді і промокнути серветкою.

Очевидно, що стан шкіри на обличчі можна помітно поліпшити, використовуючи натуральні, доступні кожному засоби. При цьому в більшості випадків результати будуть помітні вже після першого сеансу терапії.

 

28 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів