Ужгородські пауерліфтери здобули 13 медалей чемпіонату області

Ужгородські пауерліфтери здобули 13 медалей чемпіонату області
У спортивно-оздоровчому комплексі Мукачівської ДЮСШ пройшов чемпіонат області з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, у якому взяли участь дев’ятеро спортсменів із обласного центру, які представляли переважно спортивний клуб Ужгородського національного університету. Про це повідомив виданню uzhgorod.net.ua голова обласної федерації пауерліфтингу Андрій Федорішко.

 

 Серед представниць прекрасної статі у своїх вагових категоріях чемпіонками стали студентки факультету здоров’я та фізичного виховання Лілія Манзулич, Віталіна Пєтухова і Катерина Гунченко з факультету іноземної філології. Троє студенток зробили золотий дубль, здобувши першість і серед юніорок, не старших за 23 роки. Серед дівчат до 18-ти перемогла студентка факультету туризму і міжнародних комунікацій Наталія Блага, котра виборола також доросле «срібло».

У змаганнях чоловіків найкращий із ужгородців результат показав студент-заочник факультету здоров’я та фізичного виховання Валерій Дудаш, котрий подолав у присіданні 202,5 кг, у жимі лежачи – 130 кг, у тязі – 245 кг і з сумою триборства 577,5 кг, що на 7,5 кг перевищує норматив майстра спорту України, переміг у ваговій категорії до 74 кг.

У своїх вагових категоріях чемпіонами також стали магістрант цього ж факультету, голова міської федерації пауерліфтингу Леонід Квятковський і чемпіон України серед ветеранів Олександр Соломко. Срібні нагороди для Ужгорода здобули Роланд Чакань і завідувач кафедри туристичної інфрастуктури та сервісу, професор Роман Корсак.

За підсумками змагань кращі ужгородські пауерліфтери увійшли до збірних команд області і візьмуть участь у чемпіонатах України серед спортсменів різних вікових груп та студентів.       

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів