#є_питання: Закарпатці вважають, що краще висаджувати дерева, ніж випускати повітряні кульки

#є_питання: Закарпатці вважають, що краще висаджувати дерева, ніж випускати повітряні кульки
Повітряні кульки чи дерева? Таке питання ми поставили до закарпатців у рамках нашої нової рубрики #є_питання. Чому питали саме про це? Адже саме у ці дні в школах краю починаються випускні вечори, а у п'ятницю пролунає останній дзвоник, які вже роками супроводжуються гарною, але шкідливою традицією запуску повітряних кульок.

 

Нагадаємо, в Україні набирає популярності флешмоб #дульки_кулькам, у рамках якого школярі відмовляються від випускання повітряних кульок на святі останнього дзвоника й випускному – натомість висаджують дерева чи квіти, аби сприяти збереженню екології.

За результатами опитування, яке ми запустили на нашій сторінці у Фейсбук абсолютну більшість голосів набрала ідея висадки дерев – за неї проголосувало 100% читачів. Висловлюйте ТУТ свою думку та тисніть на той варіант, який вважаєте більш доцільним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #дульки_кулькам: закарпатським школам пропонують долучитися до всеукраїнського руху

А одна з наших читачок Оксана Мазур написала: "Дуже крута ідея!!!Набагато корисніше буде якщо взяти деревцята в Лісгоспі і висадити їх.Або дати дітям вибір один день в дит будинку з дітками сиротами і ті гроші використати на солодощі або в будинку пристарілих і інвалідів або посадити деревцята.Я думаю дітям це тільки на користь".

Як стало відомо нашому виданню, закарпатські школи справді підтримують таку ініціативу. Так, зокрема, сьогодні замість випускання повітряних кульок дерева висаджували учні ужгородської ЗОШ № 11.

А що з цього приводу думаєте ви? Пишіть свою думку в коментарях та долучайтеся до наших опитувань!  Для нас важлива ваша думка.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів