Жінкам на замітку: нові тренди догляду за обличчям

Жінкам на замітку: нові тренди догляду за обличчям
Зберігайте, щоб не загубити.

 

3D beauty-продукти

Один з нових трендів — beauty-продукти, які надруковані на 3D-принтері. В чому їх унікальність? Ці засоби будуть повністю підходити під ваш тип шкіри, форму обличчя та інші потреби. Головна особливість такої тенденції — це курс на індивідуальний підхід до кожного. Розроблено багато мобільних додатків і інших гаджетів, які допомагають визначити проблему, тон, вашу колірну палітру і стан волосся. Вражає?

Skip-care

Багатофункціональні продукти виходять "на перший план". Для того, щоб заощадити час і отримати максимальний ефект від свого догляду, зверніть увагу на сироватки 3 в 1 і бустери. Один з прикладів — тонер. Він не тільки тонізує, очищає, оновлює, але і підсилює дію всіх компонентів. Ще одна деталь — велика концентрація головного інгредієнта.

Натуральність

Тренд на натуральні косметичні засоби актуальний вже кілька сезонів і з кожним роком набирає все більше обертів. Багато брендів почали випускати екологічні упаковки і продукти, які не тестуються на тваринах. І це дуже крута тенденція!

Пробіотики в beauty-засоби

Пробіотики — це живі мікроорганізми, які ефективно впливають на організм. Вони здатні за короткий термін прибрати зморшки і вивести токсини. Такий компонент добре застосовувати при лікуванні пост-акне (загоює рани та рубці). Чому засоби з пробіотиками такі популярні? Секрет полягає в складності зберігання продукту.

Суперфуди

Суперфуди у раціоні і косметичних засобах. Що це? Це продукти, які містять максимальну кількість корисних компонентів. Найпопулярніші: куркума, кіноа, насіння чіа, матчу, кокосова олія, гарбуз, ягоди годжі і органічний цукор. Чекаємо на нові beauty-продукти для нашої шкіри!

Джерело: Ukr.Media

 

31 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів