Дивні знахідки: у кількох закарпатців вилучили зброю

Дивні знахідки: у кількох закарпатців вилучили зброю
Вчора, 31 травня співробітники Тячівського відділу   поліції провели санкціонований  районим судом обшук за місцем проживання  36-річного місцевого мешканця.  В ході обшуку   правоохоронці вилучили, предмет схожий на зброю барабанного типу з номерним позначенням  та 5 набоїв. Вилучене направили на експертизу. Поліція з’ясовує походження та мету зберігання вилученого. За даним фактом  розпочато слідство.  

 

85 набоїв різного калібру, схожих на бойові,  вилучили правоохоронці  Іршавського   відділення  поліції. Боєприпаси виявили у підозрюваного у злочинах  мешканця  району с.Брід. Набої направили на експертизу. Цей чоловік також обвинувачується  у вчиненні кримінальних   правопорушень,   передбачених  статтями 186 та 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж та хуліганство. Щодо підозрюваного  обрано запобіжний захід тримання під вартою. 

Того ж дня у селищі Ясіня працівники  кримінальної поліції  Рахівського відділення  вилучили у 26-річного місцевого жителя пістолет. Зброю скерували на експертизу. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів