В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу серед правоохоронців

В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу серед правоохоронців

 

Участь в турнірі взяли 8 кращих команд Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, обласного Управління патрульної поліції та Управління поліції охорони.

З вітальним словом до учасників турніру та гостей свята звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник  Роман Стефанишин. Очільник поліції краю привітав усіх зі святом захисту дітей та побажав футболістам спортивної удачі.

На поле разом зі своїми командами вийшли й самі очільники територіальних підрозділів поліції краю. Натомість берегівчани, невдало стартувавши, змогли зібратися з силами та вибороти в підсумку «срібло». Перемогу ж заслужено святкували тячівські поліцейські, перемігши у фіналі берегівчан. «Бронза» - в команди Управління патрульної поліції

Спеціальне журі визначило кращих гравців турніру. Кращим голкіпером став Микола Секереш з Управління патрульної поліції області. Кращий захисник – Євген Калитич – начальник Берегівського відділу поліції й капітан своєї команди. Кубок кращого нападника турніру одержав Іван Микитюк з команди Тячівського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів