Благодійний «Європейський бал» в Ужгороді: скільки коштів вдалося зібрати?

Благодійний «Європейський бал» в Ужгороді: скільки коштів вдалося зібрати?
Традиційний, уже четвертий благодійний бал, відбувся в останній день весни в атріумі Закарпатської облдержадміністрації.

 

Культурно-мистецька акція, присвячена Дню Європи та Міжнародному дню захисту дітей, мала на меті зібрати кошти на підтримку Вільшанського дитячого будинку-інтернату, участь у ній взяли представники влади, дипломати, підприємці і меценати, інтелігенція Закарпаття.

Цьогоріч на благодійному аукціоні були представлені роботи вихованців Вільшанського дитячого будинку-інтернату. Виконувач обов’язків голови ОДА подав приклад присутнім і викупив перший лот – роботу Василя Чорнія «Весняні квіти». Відтак присутні також активно долучилися до аукціону. Під час торгів, які часом набували запеклої форми, було продано 28 мистецьких лотів. З урахуванням пожертв у фотозоні балу (9 тисяч 640 гривень) загалом організатори виручили 235 тисяч 100 гривень. Це значно перевершило кошти, зібрані в попередні роки. Для порівняння: на першому «Європейському балі» в 2016 році вдалося виручити понад 60 тисяч гривень, наступного, 2017-го року, – майже 155 тисяч гривень, а минулорічний благодійний бал зібрав понад 170 тисяч гривень.  Кошти благодійних внесків керівництво будинку-інтернату планує витратити на купівлю деревообробної майстерні для своїх вихованців.

Джерело: прес-служба ОДА

 

 

02 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів