У місцевих бюджетах Закарпаття з початку року – 1,9 млрд грн податків та зборів

У місцевих бюджетах Закарпаття з початку року – 1,9 млрд грн податків та зборів
Місцеві бюджети Закарпатської області від сплати податкових зобов’язань протягом січня-травня 2019 року отримали 1 млрд 881 млн 810 тис. грн. Ця сума на 321 млн грн, або 20,6% більша за відповідний період минулого року. Про це інформує Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

 

За словами очільника відомства, традиційно, основним джерелом надходжень є податок на доходи фізичних осіб. Протягом п’яти місяців цього року місцеві скарбниці отримали майже 1,3 млрд грн ПДФО. Також у трійці лідерів надходжень – єдиний податок, його фізичні та юридичні особи сплатили майже 285,5 млн грн. Крім того, серед фаворитів – податок на землю – його в місцевих бюджетах краю близько 167 млн грн.

Слід зазначити, що найбільший приріст надходжень протягом січня-травня 2019 року, у відсотковому еквіваленті, відповідно до аналогічного періоду минулого року, зафіксований в таких територіальних підрозділах Головного управління ДФС у Закарпатській області: +25,4% у Великоберезнянській ДПІ Ужгородського управління, +25,4% Рахівському управлінні, +25,2% у Тячівському управлінні. Що стосується грошового еквіваленту, то найкращі показники, у порівняні з п’ятьма місяцями 2018 року,  демонструють такі територіальні органи:  Ужгородське управління + понад 124 млн грн, Мукачівське управління + 78,8 млн грн, Управління у м. Ужгороді + майже 78,6 млн грн.

ДФС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів