Закарпатські електрики запевняють школярів, що селфі на електроопорах – небезпечна розвага

Закарпатські електрики запевняють школярів, що селфі на електроопорах – небезпечна розвага
Останнім часом сумна статистика нещасних випадків внаслідок ураження електричним струмом поповнилася випадками спроб зробити фото, «селфі» на електроопорах чи на території підстанцій.

 

У гонитві за ефективним знімком діти проникають на території підстанцій, вилазять на опори ліній електропередач, не розуміючи небезпеки, яка їх там очікує, і, на жаль, закінчується все досить трагічно.

З огляду на це, та період літніх канікул адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звертається до вас, шановні батьки, з проханням провести відповідну роз'яснювальну роботу з дітьми та довести до їхнього відома інформацію про небезпеку необережного поводження з електрострумом та перебування поблизу електроустаткування. Зокрема, покажіть дітям, як виглядають трансформаторні підстанції, лінії електропередач, ознайомте їх із застережними знаками, які розміщуються на всіх небезпечних енергооб'єктах!

Шановні батьки! Під час літніх канікул ви несете повну відповідальність за збереження життя і здоров'я ваших дітей. Любіть та бережіть їх. Бажаємо веселих та щасливих канікул!

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів