На Закарпатті з робочим візитом перебуває поліція Краю Височина Чеської Республіки

На Закарпатті з робочим візитом перебуває поліція Краю Височина Чеської Республіки
Мета – ознайомлення з роботою окремих підрозділів Національної поліції в області, огляд відремонтованих у рамках співпраці окремих соціальних приміщень, налагодження подальшої співпраці.

 

Під час зустрічі із начальником Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Романом Стефанишиним обговорено питання розвитку подальшої міжнародної співпраці та обміну досвідом між різними підрозділами поліції Закарпаття та Височини.

Відтак делегація відвідала кінологічний центр та Департамент міжнародного поліцейського співробітництва Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, де вручила цінні подарунки. Затим завітала до управління патрульної поліції, де відбувся огляд приміщення, яке заплановано відремонтувати у рамках співпраці.

У другій частині дня делегація відбула до дитячого будинку в с. Ільниця Іршавського району, для того щоб подарувати іграшки та вручити цінні подарунки його вихованцям. Завтра делегація перебуватиме у Рахівському районі, де серед іншого відвідає відділ поліції у смт Ясіня.

Прес-служба облради

 

05 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів