Гроші, телефон: що ще за добу вкрали закарпатці?

Гроші, телефон: що ще за добу вкрали закарпатці?
Працівники Мукачівського відділу поліції затримали мешканця районного центру, якого підозрюють у трьох майнових злочинах. Поліцейські встановили, що чоловік два рази поспіль на місцевій автостанції обкрадав жителів Хустського району. У обох потерпілих мукачівець викрав гаманці з грошима та мобільні телефони. 

 

Окрім цього, поліція підозрює мукачівця у скоєнні пограбування. Чоловік, застосувавши фізичну силу, відібрав від місцевого жителя гроші та телефон.  За усіма фактами розпочато слідство. Кримінальні провадження відкриті за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (грабіж)  Кримінального кодексу.

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановили осіб, які причетні до крадіжки двох велосипедів, вартістю 6 тисяч гривень. В ході слідства правоохоронці з’ясували, що 45-річний чоловік та 33-річна жінка вночі з під’їзду будинку на вул.Володимирській у м.Ужгород викрали двоколісні транспортні засоби, серед яких був дитячий. За ознаками ч.1ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України розпочато слідство. Зараз  вирішується питання про повідомлення фігурантам справи  про  підозру та обрання їм  міри запобіжного заходу.

 

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

 

06 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів