Мешканець Румунії залишив на Закарпатській митниці авто, вартістю 6800 євро

Мешканець Румунії залишив на Закарпатській митниці авто, вартістю 6800 євро
Днями, на митному посту «Солотвино» працівники Закарпатської митниці ДФС припинили спробу переміщення авто в Україну «Land Rover Range Rover» з фальсифікованими документами.

 

В’їжджаючи в Україну, як підставу для переміщення автомобіля з іноземною реєстрацією «зеленим коридором», громадянин Румунії подав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, доручення на право користування транспортним засобом.

Однак, під час огляду транспортного засобу, у працівників митниці виникли підозри щодо оригінальності доручення на право користування транспортним засобом. Відтак за результатами проведених аналітично-пошукових та додаткових перевірочних заходів було встановлено, що подане митним органам доручення є підробленим.

Таким чином українець подав працівникам митниці документи, що містять неправдиві відомості, а саме фальсифіковане доручення на право користування транспортним засобом. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі безпосередній предмет порушення митних правил – автомобіль, 2007 року виготовлення та вартістю 203 455 грн вилучено до рішення суду.

ДФС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів