У Мукачеві поліцейські прийшли з обшуком до місцевого мешканця. Що знайшли?

У Мукачеві поліцейські прийшли з обшуком до місцевого мешканця. Що знайшли?
Дільничні офіцери Мукачівського відділу поліції під час огляду будинку жителя міста виявили згорток з речовиною, ймовірно, наркотичною, пристрій для її вживання та набої до вогнепальної зброї. За даним фактом розпочато слідство.

 

Вчора, 7 червня,  співробітники Мукачівського  відділу поліції  з помешкання 39-річного жителя міста,  який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців,  вилучили пристрій для вживання наркотичних речовин та паперовий згорток  з сухою речовиною, схожою на марихуану. Окрім того, з підсобного приміщення поліцейські вилучили пакунок з набоями до малокаліберної зброї. Походження вилученого мукачівець  пояснити не зміг.

Усе вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження.

За даним фактом розпочато слідство. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за частиною 1 статті 263  (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів