У центрі Ужгорода – свято дитячої радості «Мироліто»! (ФОТО)

У центрі Ужгорода – свято дитячої радості «Мироліто»! (ФОТО)
Фестиваль, який уже став доброю традицією початку літа в Ужгороді, проводять вчетверте. Як і в попередні роки, до Міжнародного дня захисту дітей свято організовує Закарпатський благодійний фонд «Карітас» Мукачівської греко-католицької єпархії, за підтримки Ужгородської міської ради.

 

Розпочали захід із привітанням директора благодійного фонду «Карітас» отця Мирослава (Русина).

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв також привітав організаторів та учасників фестивалю і додав: «Хочу подякувати отцю Мирославу, під патронатом якого сьогодні маємо чудове дійство для наших найдорожчих діток, і всій греко-католицькій єпархії. Бажаю гарних емоцій від цього свята».

Далі присутніх почали розвеселяли драйвовими бансами, піснями. Тут, на площі Євгена Фенцика, діє понад десяток локацій, зокрема ігрова зона для найменших учасників фестивалю, діти також можуть розфарбовувати розмальовки, брати участь у лотереї, різноманітних майстер-класах із декупажу, виготовлення виробів із соленого тіста, плетіння браслетів тощо. Діє тут і святкова фотозона.

До роботи на локаціях залучили близько 70 волонетерів. Із навчанням правил дорожнього руху у фесті взяла участь патрульна поліція Закарпатської області.

Триватиме фестиваль до 17.00. Протягом свята розігрують призи, дітей частують морозивом. Завершать програму смакуванням 50-кілограмового торта. А вже наступного року ювілейний, п’ятий, фестиваль дитячої радості «Мироліто» планують проводити протягом двох днів.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів