Смертельна ДТП в Мукачеві: травмований велосипедист помер в лікарні

Смертельна ДТП в Мукачеві: травмований велосипедист помер в лікарні
Працівники слідчого управління поліції Закарпаття розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в місті Мукачеві.

 

Травмований велосипедист помер в лікарні, водій легкового автомобіля не постраждав.

8 червня, близько 22.20 год, на лінію «102», надійшло повідомлення про  дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Томаша Масарика у місті Мукачеві. 

На місці події працівники слідчо-оперативної  групи встановили попередні обставини автопригоди. Як з’ясували слідчі, водій автомобіля «Renault Clio»,  рухаючись  у напрямку м.Іршава, допустив зіткнення  з 40-річним велосипедистом.  Останній, рухаючись  із машиною  у попутному напрямку,  різко змінив напрям свого маршруту і виїхав на проїжджу частину, де і відбулось зіткнення. Потерпілого з численними травмами одразу госпіталізували до місцевої лікарні, однак у медустанові чоловік помер.

За кермом автомобіля перебував 29-річний мукачівець. Водій керував машиною тверезий.

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Слідство  триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів