На Закарпатті затримано іноземця. У чому підозрюють?

На Закарпатті затримано іноземця. У чому підозрюють?
Затримали іноземця 9 березня 2019 року на митному посту «Лужанка» в ході спільних заходів, проведених за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками Держприкордонслужби, СБУ та ДФС.

 

Водій автівки - 35-річний іноземець, перевозив товар у сховку, обладнаному під заднім сидінням автомобіля «Рено» іноземної реєстрації. Всього у тайнику знайдено 59 брикетів з речовиною. Мінімальна вартість вилученого наркотику на «чорному» ринку складає близько 1 млн Євро. За клопотанням процесуального прокурора підозрюваний утримується під вартою в Закарпатській УВП №9 без можливості внесення застави.

 

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст.15, 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України –  закінчений замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб та незаконне придбання, зберігання, перевезення особливо небезпечного наркотичного засобу «героїн» в особливо великих розмірах з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб.

 

Джерело: прокуратура Закарпатсьої області

 

10 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів