Жінкам на замітку: стильні пляжні зачіски

Жінкам на замітку: стильні пляжні зачіски
Це справді корисно та цікаво!

 

Три пучки

Перед тим як укладати, скропіть волосся кондиціонером. Він пом'якшить волосся після солоної або хлорованої води з моря або басейну. Розділіть волосся на три частини. Закручуйте недбалі пучки зверху вниз і скріплюйте шпильками. Зробити кілька пучків на різній висоті буде простіше, ніж зібрати неслухняне волосся в один високий пучок. До того ж це виглядає оригінально.

Скручена коса

Вологе волосся складно заплести, тому, якщо не подбали про косу заздалегідь, скористайтеся цим простим способом. Зберіть волосся в низький хвіст, скріпіть резинкою і розділіть на дві частини. Скрутіть кожну з них в одну і ту ж сторону. Після цього скрутіть їх між собою і зафіксуйте ще однією резинкою.

Не бійтеся, що волосся розкрутяться. Якщо зробите все правильно, отримаєте надійну і стильну зачіску. Крім того, коли розпустите косу, волосся будуть підніматися розкішними хвилями.

Високі пучки

Всіма улюблений варіант, з яким ваше волосся з гідністю перенесуть навіть затяжну морську прогулянку. Розділіть волосся та зробіть два високих хвоста. Після акуратно закрутіть їх у два пучки і закріпіть шпильками. Принадність пучків в тому, що вони добре виглядають як в недбалому об'ємному варіанті, так і гладко прилизані.

Коси навколо голови

Повірте, зробити цю зачіску набагато простіше, ніж здається.

Нанесіть на волосся кондиціонер і дайте йому трохи вбратися. Візьміть пасмо на передній частині волосся, заплетіть просту косу і скріпіть її маленькою резинкою. Виконайте те ж саме з іншого боку. Оберніть кожну косу на протилежну сторону і закріпіть невидимками. Одна коса повинна розташовуватися під іншою. Чудово, тепер волосся не падають на обличчя, а ви трохи схожі на Матір драконів.

Низькі пучки

Повернемося до пучків, адже зачіски з ними настільки ж прості, наскільки й різноманітні. Це відмінний варіант, який дозволить вам відправитися на вечірку прямо з басейну. На верхній частині голови зробіть косий проділ, а на нижній — прямий. Розділіть волосся на дві частини, скрутіть в низькі пучки і закріпіть резинками. Дуже важливо гладко зачесати волосся. Додайте трохи засобу для фіксації, щоб вони не пушились після висихання.

Бульбашковий хвіст

Ще одна альтернатива плетіння кіс, правда, для неї доведеться запастися резинками. Зробіть низький хвіст і туго зафіксуйте. Далі одягайте маленькі резинки через кожні пару сантиметрів. Сподіваємося, ви розумієте, що ця зачіска для власниць густого і довгого волосся. Якщо ваш ріденький хвостик ледь заплітається в тонку косу, краще залиште цю ідею.

Зачесане назад волосся

Гладке зачесане назад волосся з мокрим ефектом вже який рік не сходять з подіумів і червоних доріжок. Але ніде ця зачіска не виглядатиме так природно, як на пляжі.

Вона підходить для будь-якої довжини і майже не вимагає зусиль. Зачешіть волосся назад, закріпіть верхню частину невидимкою. Відокремте невеликі пасма праворуч і ліворуч, помістіть їх поверх першої шпильки і теж зафіксуйте невидимками. Добре, якщо перед укладанням ви обробите волосся гелем, тоді ефект мокрого волосся не пропаде після висихання.

 

12 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів