І штрафи не допомагають: скільки нетверезих водіїв виявили на Закарпатті за добу

І штрафи не допомагають: скільки нетверезих водіїв виявили на Закарпатті за добу
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

 

Вчора близько обіду працівники сектору  реагування патрульної поліції Ужгородщини отримали повідомлення  про те, що у селі Середнє водії двох транспортних засобів можуть перебувати напідпитку. Поліцейські відшукали дані автомобілі. За кермом «ВАЗ 21013» перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідування водія,  драгер показав  1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.   

Ще один адмінпротокол за  130 КУпАП  склали працівники поліції Виноградівщини. По вулиці Миру у Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Passat», який порушив правила дорожнього руху. За кермом перебував місцевий 31-річний  житель  в стані  наркотичного  сп’яніння.  Від проходження медосвідування виноградівець відмовився, у присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол. 

Ще трьох  нетверезих водіїв за минулу добу  виявили працівники управління патрульної поліції Закарпатської області. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів