В Ужгороді відбулася Хресна хода з точною копією чудотворної ікони Богородиці "Іверська" (ФОТО)

В Ужгороді відбулася Хресна хода з точною копією чудотворної ікони Богородиці "Іверська" (ФОТО)
Сьогодні Ужгородом пройшла Хресна хода з десятків священнослужителів і сотень вірян, що зустрічали святиню.

 

Про це на своїй сторінці написав депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв: 

"Сьогодні ми з братом стали учасниками Хресної ходи, якою на вулицях Ужгорода зустрічали точну копію чудотворної ікони Богородиці «Іверська».

Її привезли зі святої гори Афон, де святий лик писали тамтешні ченці. Деякий час вона була в храмі поруч із ориґіналом святині і була до нього прикладена.

Десятки священнослужителів та сотні вірян прийшли привітати святиню. Митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор із собором духовенства звершив молебень перед іконою і чин її освячення. Тепер вона буде знаходитися у Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

Такої святині в Ужгороді немає. Радію, що мій скромний дар храму служитиме людям. Нехай Берегиня зціляє їхні серця та душі, захищає наше місто і наш край від усього злого!"

Довідково: Друга назва цієї ікони Вратарниця. Вона стоїть на захисті вас і вашого будинку і захищає від злих дій і руйнівних думок. Богоматір через Іверський образ справжньої Матері є Заступницею житла від різних лих - від пограбування, потопів, пожеж і т.д. Іверська ікона допомагає в лікуванні душевних і тілесних захворювань, показує грішникам шлях до каяття.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів