Перспективи аеропорту «Ужгород» – Мюнхен, Прага, Будапешт та дешеві польоти до Києва

Перспективи аеропорту «Ужгород» – Мюнхен, Прага, Будапешт та дешеві польоти до Києва
Авіасполучення з європейськими столицями, щоденні рейси до Києва, поява лоукосту на ужгородському летовищі – про перспективи Міжнародного аеропорту «Ужгород» у коментарі «Сайту міста Ужгород» ексклюзивно розповів голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс. 

 

"Нашим напрямком дійсно зацікавився лоукостер «SkyUp». Зараз директор аеропорту «Ужгород» знаходиться у Києві, він проводить технічні переговори щодо організації переговорів із залученням депутатського корпусу обласної ради і умов, на яких ми мали б розглянути можливість запуску лоукосту на Закарпатті, – зазначив М. Рівіс.

Голова обласної ради у коментарі 0312 також повідомив, що наразі Закарпаття має декілька пропозицій щодо аеропорту в обласному центрі.

– Ми також розглядаємо пропозицію міжнародної управляючої компанії передати аеропорт у концесію. Компанія бере на себе зобов’язання відкрити мережу перельотів до Мюнхена, Будапешта, Праги і забезпечити щоденний переліт до Києва. Усі пропозиції розглядаємо паралельно, з’ясовуємо умови тощо," – розповів очільник обласної ради.

За уточненою інформацією, йдеться про міжнародну компанію з місцем реєстрації у Словаччині, яка займається управлінням аеропорту у м. Кошице.

Михайло Рівіс підкреслив, що авіарейс «Ужгород–Київ–Ужгород» довів свою ефективність і затребуваність. Рейс уже заповнений на 100%, а це 28 пасажирів, тому зараз ведуться переговори з компанією «Мотор Січ» про заміну літака на 40-місний, що зменшить вартість перельоту.

До слова, зі «SkyUp» ціна квитка на літак за маршрутом «Львів–Київ» стартує від 500 гривень.

До речі, як повідомляє Uzhgorod.net.uaднями про заповненість рейсу повідомляв і депутат облради Андрій Андріїв:

"Сьогодні особисто відчув, що відновлений рейс Ужгород-Київ - це стратегічно надзвичайно важливо і просто дуже зручно. У підтвердження цієї думки – повний літак пасажирів!

Переконаний, що рейс буде не один і з часом, ми втілимо в реальність наші подальші плани. Аеропорт «Ужгород» матиме регулярне сполучення не тільки зі столицею України, але і з європейськими столицями!", написав депутат.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів