"Поляна Сили": на Свалявщині встановили рекорд України з одночасного підтягування (ВІДЕО)

"Поляна Сили": на Свалявщині встановили рекорд України з одночасного підтягування (ВІДЕО)
Масштабний всеукраїнський фестиваль громадського здоров'я "Поляна Сили" зібрав відомих спортсменів України, вчених, громадських діячів і прихильників здорового способу життя в Закарпатті.

 

День здоров'я почали з Міжнародного науково-практичного круглого столу "Економіка здоров'я - багатство і сила територіальної громади".

ІВАН ДРОГОБЕЦКИЙ, ГОЛОВА ПОЛЯНСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ:

– На сьогоднішній день це дуже актуальна тема, тому що ніхто не бере до уваги, наскільки сильно погіршилася демографічна ситуація в Україні і ніхто не задає собі питання, а чому? І ось тут якраз за цим столом зібралися науковці кількох країн і прийшли займатися якраз громадським здоров'ям, тому що це найдорожчий капітал, який може мати будь-яке поважаюче себе держава.

Продовжили фестивалити вже на відкритому повітрі. Гості та жителі селища взяли участь у масовій зарядці, до того ж свої сили всі бажаючі могли випробувати на змагання з воркауту та чемпіонаті з лазіння по канату на висоту 11 метрів. А для тих, хто поки до перемог готовий не був, провели майстер-клас зі стрибків на батуті, велошоу та концерт зірок української естради.

Крім цього у Поляні встановили новий рекорд України.

ЛАНА ВЄТРОВА, КЕРІВНИК НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЄСТРУ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ:

– Сьогодні у нас масове одночасне підтягування на перекладних. У нас 150 перекладин, і ось зараз, в цю хвилину відбувається побудова людей кожного до турніка і умовою рекорду є одночасне підтягування.

Фестиваль проходить щорічно влітку і вже став доброю традицією. Організатори розповідають, що мріють, щоб подібне свято організовували у всіх областях України.

ІВАН ДРОГОБЕЦКИЙ, ГОЛОВА ПОЛЯНСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ:

– Я думаю, що наш цей фестиваль перейде згодом у всі громади України. Тому що це не фестиваль гуляння вина, це не піца, це здоров'я, найголовніше, що є у людини – це здоров'я. Якщо буде у нас здорова нація, буде здорова країна.

112.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів