Василю Варзі допомагатиме в «Ужгороді» Мирослав Бундаш

Василю Варзі допомагатиме в «Ужгороді» Мирослав Бундаш
Опісля завершення аматорського чемпіонату України, за підсумками якого ФК «Ужгород» посів шосту сходинку і набрав 20 очок, у головній команді обласного центру відбулись суттєві кадрові зміни., зокрема, у тренерському штабі. Спочатку у відставку подав головний коуч Мирослав Бабяк, якого змінив Василь Варга. Як повідомляють у прес-службі ФК «Ужгород» на посаду помічника новообраний тренер запросив іменитого футболіста, а нині коуча Мирослава Бундаша.

 

«Я погодився стати помічником головного тренера, позаяк Василя Івановича знаю давно. Ми разом і грали, і тренували. Плюс, хочеться спробувати свої сили у якості тренера у професійному футболі, де свого часу доводилось трошки пограти. Результат «Ужгорода» в аматорському чемпіонаті дуже невдалий. Відтак потрібно робити висновки і підсилювати кожну ланку. Ми ведемо перемовини як із закарпатськими футболістами, так і з представниками інших регіонів», – зауважив помічник головного тренера ФК «Ужгород» Мирослав Бундаш.

Слід зауважити,що в минулому сезоні Мирослав допомагав нинішньому головному наставнику ужгородців в складі ФК «Середнє», який за підсумками виступів посів другу сходинку.

Нагадаємо, попередньо збори головна команда обласного центру розпочне 1 липня, а вже 27-го на неї чекає дебютний календарний матч у другій лізі.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів